Private dining

Lunch of diner met je personeel of zakenrelaties bij L’Affetto.
Heeft je bedrijf een keuken en ruimte voor je gasten? Dan kan ik ook bij jou op locatie komen koken. Aankleding en menu in overleg.

Eventplanner 

Wil je een event geven maar weet niet waar te beginnen? Geen stress! L’Affetto neemt alle zorgen uit handen. Van tent tot waxinelichtje, locatie, personeel, diner, meedenken en flexibiliteit is mijn kracht.

Crew catering

Bezorging voor maaltijden en belegde broodjes op kantoor. Borrelhappen, Crewfood voor tv en film producties(beheersing van diverse keukens). Levering door heel Nederland

VRAAG HIER OFFERTE AAN

Zakelijk

VRAAG HIER OFFERTE AAN

VRAAG HIER OFFERTE AAN

Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een bedrijfslunch/diner,
Ik bied professionele catering- en evenementplanningservices, om
aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Private dining in restaurant

Bij L’Affetto Kapelstraat 25 te Bussum. Meekijken in de keuken. Menu naar wens, in overleg. Exclusief met je eigen gezelschap, hardop lachen, speeches aan tafel alleen voor je gasten, nooit het vervelende gevoel dat je anderen tot last bent..

Private dining op locatie 

Wil jij ook exclusief dineren op je gekozen locatie. Met een chef kok en bediening. Ik maak een diner naar wens en het decoreren van je tafel behoort ook tot de mogelijkheden.

catering aan huis

Gezellig thuis eten, zonder de boodschappen, parkeren, tanken maar vooral die afwas.
Laat mij dat doen! Afleveren van borrelhappen en/of diner met slechts een kleine handeling in je keuken.

VRAAG HIER OFFERTE AAN

Particulier

VRAAG HIER OFFERTE AAN

VRAAG HIER OFFERTE AAN

Of je nu een verjaardagsfeestje, een intiem diner thuis of een speciale gelegenheid viert, ik bied private dining services en evenementplanning op maat, om aan al je wensen te voldoen.

Events 

Wil je een bruiloft, verjaardag, jublieum, etcetera op locatie vieren maar weet niet waar te beginnen? Geen stress! L’Affetto neemt alle zorgen uit handen. Van tent tot waxinelichtje, locatie, personeel, diner, meedenken en flexibiliteit is mijn kracht.

VRAAG HIER OFFERTE AAN

Impressie van mijn werk

Vraag offerte aan

X  CLOSE MENU

MENU